Haber

Çin Ticaret Bakanlığı Sözcüsü: Çin-ABD İşbirliği İki Halkın Çıkarınadır

PEKİN, 16 Şubat (Xinhua) — Çin Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Shu Jueting Perşembe günü yaptığı açıklamada, Çin ile ABD arasındaki ekonomik ve ticari işbirliğinin hem Çin hem de ABD halkının çıkarına olduğunu ve dünyanın büyümesi için değerli olduğunu söyledi. ekonomi.

Sözcü, her iki tarafın istatistiklerinin, iki ülkenin ikili ticaret maliyetlerinin 2022’de rekor seviyeye ulaştığını gösterdiğini söyledi. Sözcü, bunun Çin ile ABD arasındaki ticaretin direncini gösterdiğini, iki ülkenin ekonomik yapılarının iyi olduğunu söyledi. son derece tamamlayıcıdır ve Çin-ABD ticareti karşılıklı olarak faydalıdır ve kazan-kazan anlayışına dayanır.

Shu, Çin’deki ABD Ticaret Odası’nın geçtiğimiz günlerde Çin pazarının ABD şirketleri için “bir seçenek değil, bir zorunluluk” olduğunu söylediğini ve ABD Ticaret Odası’nın yeni gelişme fırsatlarını değerlendirmek için üye şirketlerle birlikte çalışacağını hatırlattı.

Sözcü, ABD-Çin İş Konseyi’nin ABD ile Çin arasındaki “işbirliğinin” iki ülke halkına fayda sağlayacak iyi bir strateji olduğuna inandığını da belirtti.

Shu, Çin’in her zaman açık işbirliğine bağlı kalacağını ve kendi gelişimi yoluyla dünyaya fırsatlar sağlayacağını da sözlerine ekledi.

habersariz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu