Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan deprem nedeniyle Hatay’da yakalanan CHP’li milletvekilinin iddialarına yanıt

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Hatay’ın İskenderun ilçesindeki evinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlere yakalandığını belirten CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Hatay’a gelmediniz. Hatay’ın kaderinden vazgeçtiniz. Hatay’a kefen bile vermediniz. Acılarıyla başbaşa bıraktınız” dedi.

“Sıradan Konuşmayı Dinliyorum”

Meclis kürsüsüne inen Şahin’in sözlerine yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Seçim kararını açıkladığı basın toplantısında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Meclisteki bazı muhalefet temsilcilerinin tuhaf konuşmalarını dinliyorum. Bölgeye gittiğimizde bilmeyen tuhaflar” dedi. , ilk gün gören arkadaşlarım tamamen deprem bölgesindeydi.”

“YARALIYIZ USTASI KONUŞUYORUZ”

Erdoğan, açıklamasının devamında “Bütün bunlarla birlikte belediye başkanlarımız deprem bölgesindeydi” diyerek, şöyle devam etti: “İkinci gün hemen deprem bölgesine ulaştım. Ardından ikinci turda başladık. Destici bey ile aynı şekilde dolaşmak.Yaralıyız hanımefendi konuşuyor.Hatay milletvekili olmak sizi bir yere kadar bağlar.Sadece Hatay’da değil 11 ilde de aynı hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 11 ilimiz oldu, bundan sonra da devam edeceğiz.”

haberhayrat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu