Haber

Havza’da çocuklara oyun şenliği düzenlendi

gençlik ve SporBakanlık Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi” kapsamında Havza ilçesinde çocuklara yönelik oyun şenliği ve açık hava sinema etkinliği düzenlendi.

Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor Bölge Müdürlüğü, Havza Gençlik Merkezi ve Genç Kızılay Havza Şubesi işbirliğiyle Kevser Park’ta düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Havza Gençlik Merkezi Müdürü Burak Becer, etkinliğin amacının; Çocukları sosyal medyadan uzak tutun.

Becer, “Çocuklarımızı bir süreliğine tablet ve telefon ekranlarından uzaklaştırmak ve sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla hazırladığımız etkinliğimiz belirli aralıklarla tekrarlanacaktır.” söz konusu.

Konuşmaların ardından çocuklar kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya oyunlar oynadılar ve yüz boyama etkinliğine katıldılar. Çocuklara Gençlik Merkezi ve Kızılay gönüllüleri de eşlik etti.

Etkinliğe Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Havza Gençlik ve Spor Bölge Müdürü Cafer Uzun ve Genç Kızılay İlçe Başkanı İrem Uyaroğlu katıldı.

habermazidagi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu