Yaşam

JENNA ORTEGA KIRMIZI HALI Cazibesini Kucaklıyor

Çarşamba yıldızı Jenna Ortega, bu akşamki Altın Küre’de ilk kez aday gösterildi. Özel gece için gotik moda maratonunun ortasında kalan yıldız, bunun yerine Yunan tanrıça stilini tercih etti.

Ortega, oldukça başarılı ve yenilenen Netflix dizisindeki performansıyla Müzikal veya Komedi Dizisinde En Uygun Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi.

Kırmızı halıda Ortega, deri Gucci elbisesiyle poz verdi. Artık koyu kahverengi olan saçları aslında taranmış ve uçlarından kıvrılmıştı.


Jenna, mücevherlerle süslenmiş Tiffany & Co.’da göründü. Katmanlı gümüş kolyeler Gen-Z stiliyle uyumluydu. Birden fazla ödül sunmak için sahneye çıktığında Altın Küre projektörlerinde mücevherler parladı.


Jenna’nın Kasım sonunda Netflix’te yaptığı Çarşamba yayını, ikonik Addams Ailesi rolüne adım atmanın ve genç bir Latin aktris olarak kendi dokunuşunu yapmanın nasıl bir his olduğunu anlattı.

Ortega, “Genç Latin insanlara ekranda bağ kurabilecekleri birini vermek ve özgüvenlerini veya alaka düzeyini ve karakterlerin rahatlığını artırmak çok özel ve çok harika,” dedi. “Fakat Çarşamba da herkes içindir. Herkes herkeste kendini görebilmeli.”

Ortega, Çarşamba günü oynamanın kendisi için hem sette hem de set dışında özgürleştirici bir deneyim olduğunu söyledi. “Öyle özgürleştirici, tatmin edici bir deneyimdi çünkü umursamak zorunda değilsin. Üzgün ​​ve somurtkan olman önemli değil” dedi. “Kimseyi memnun etmeye çalışmıyor. Eskiden çok memnun eden biri olarak buna gerçekten saygı duyuyorum.”

Ortega, dizinin galasından kısa bir süre sonra 29 Kasım’da Instagram’daki başarısını kısaca yansıttı. “Onların gerçek sözler olup olmadığını bile bilmiyorum” diye yazdı. “İzlediğiniz için herkese teşekkürler.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu