Haber

KYK Burs başvuruları ne zaman bitecek? Burs başvuruları ne zaman bitiyor? KYK Burs başvuruları için son tarih ne zaman?

KYK Burs müracaatları ne vakit bitecek? Sorusu, bilhassa başvuruyu gerçekleştirmek için fırsatı olmayan birçok öğrenci tarafından araştırılıyor. Bu haberimizde bilhassa öğrenciler tarafından merak edenler için Burs müracaatları ne vakit bitiyor? Sorusunu yanıtladık. Pekala, KYK Burs müracaatları ne vakit bitecek? Burs müracaatları ne vakit bitiyor? KYK Burs müracaatları için son tarih ne vakit?

KYK BURS MÜRACAATLARI NE VAKİT BİTECEK?

KYK burs ve kredi müracaatları 15 Kasım Pazartesi günü başladı. Öğrenciler, 17 Kasım Perşembe günü saat 23.59’a kadarKYK burs ve kredi müracaatlarını yapabilecekler.

KYK BURS MÜRACAATLARI NASIL YAPILIR?

İşlemler e-Devlet üzerinden gerçekleşiyor. E-Devlet şifresi olmayan öğrencilerin kimliği ile birlikte PTT şubelerine giderek kesinlikle e-devlet şifresi almaları yahut başka e-devlet giriş formüllerinden birine (internet bankacılığı, e-imza, mobil imza, T.C. kimlik kartı) sahip olmaları gerekmektedir. Müracaat sırasında öğrenciden ekonomik, toplumsal ve eğitim durumuna ait bilgiler talep edilmekte ve bu bilgiler kamu kurumlarından alınan bilgiler ile karşılaştırılarak teyit edilmektedir.

KYK BURUS NE KADAR?

Lisans öğrencileri: 850 lira
Yüksek lisans öğrencileri: 1700 lira
Doktora öğrencileri: 2 bin 550 lira

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu