Haber

Serik’teki çok amaçlı salon açılışı için gün sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde hayata geçirdiği düğün salonu projesi açılışı için gün sayıyor. İnşaatı tamamlanan projede çevre aydınlatma ve altyapı imalatları da tamamlanmak üzere.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik halkının talebi doğrultusunda

Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi’ne eklenen bin kişilik çok amaçlı düğün salonu inşaatında sona gelindi. Daha önce çok amaçlı salonun mekanik ve elektrik altyapı imalatlarını tamamlayan gruplar, pres beton ve çevre düzenleme imalatlarını da tamamladı. Açılış için gün sayan projede çevre aydınlatma ve altyapı imalatları da devam ediyor.

SOSYAL HAYATI DEĞERLENDİRECEK

Serik’in Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi iki farklı bloktan oluşuyor. İnşaat faaliyetlerinin tamamlanmak üzere olduğu yaklaşık 2500 metrekare inşaat alanına sahip tek katlı blok; İlçenin değerli bir ihtiyacını karşılamak üzere 1.000 kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salon olarak planlandı. Projenin tamamlanması ile ilçe kongre, konferans, kültürel etkinlikler ve düğünler için hizmet verecek değerli bir merkeze sahip olacaktır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu