Haber

Dilan Polat ve Engin Polat’ın Şirketlerine Baskının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Kara para akladıkları iddiasıyla gündeme gelen ve ardından MASAK’ın düğmeye bastığı Dilan Polat ve Engin Polat’ın işyerleri basıldı. Finans gruplarının düzenlediği baskının ilk görüntüleri ortaya çıktı! Detaylar…

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat hakkında MASAK tarafından hazırlanan raporun ardından savcılık harekete geçti; Çiftin mal varlıklarına el konuldu.

‘Suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘suç örgütüne üye olmak’, ‘suçtan kaynaklanan malvarlığını aklamak’ ve ‘Vergi Usulü Kanunu’na muhalefet’ suçlarından 4 soruşturma daha açılan ikili, hakkında 4 soruşturma daha açıldı. yurtdışına çıkışı da yasaklandı.

Mal varlıklarına el konulan çiftle ilgili bu sabah bir gelişme yaşandı! Sözcü’nün haberine göre, finans ekipleri Dilan Polat ve Engin Polat’a ait işyerlerine baskın düzenledi.

Sözcü’nün haberine göre, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dilan ve eşi Engin Polat’la ilgili 15 şirkette detaylı arama yapıyor.

www.sozcu.com.tr

İşte Dilan Polat ve Engin Polat’ın işyerlerine yapılan baskından ilk görüntüler… İncelenen mekanlar arasında Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu’nun yaşam merkezi olması da dikkat çekti.

Çifte ait Dilan Pırlanta mağazasında da inceleme yapıldığı görüldü…

Dilan Polat’la ilgili poliklinikte de arama yapıldığı ortaya çıktı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu