Haber

Dünya yıldızlarını transfer eden Ali Koç’tan tuhaf açıklama: Frene basacağız

Geçtiğimiz yıllara göre bu dönem nokta atışı transferler yaparak taraftarın beğenisini kazanan Fenerbahçe Lideri Ali Koç, izleyecekleri yeni yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.

“BECAO’DAN SONRA FRENİ DURDURACAĞIZ”

Transferlere de değinen lider, “Hiçbir sezon transfer döneminin bu kadar erken döneminde bu kadar puan toplanmamıştı. Becao’dan sonra muhtemelen belli bir frene basıp önümüzdeki hafta maçı atlayacağız ve ardından kalan eksiklikleri gidereceğiz.”

“SATMAK, ALMAK KADAR ÖNEMLİDİR”

Transfer politikalarına da değinen Koç, “Tabii ki devretmek kadar satmak da değerlidir. Elimizdeki oyunculara Almanya, ABD, Orta Doğu ve Avrupa’dan yoğun bir ilgi var. Aynı zamanda bizi mutlu ediyor. Çünkü sadece satın almak zorunda değilsiniz, aynı zamanda satmak zorundasınız. Bu seneki iddiam 45-50 milyon euro bandında satabileceğimizi düşünüyoruz. İnşallah kısmet olur. Tabii ki, onları gerçek olarak kullanmamız gerekiyor. İnşallah yeni transferlerimiz de arzu ettiğimiz seviye ve kalitenin yükselmesine katkı sağlayacaktır. Yeni dönem sadece Fenerbahçe’ye değil Türk futboluna da hayırlı olsun” dedi.

seydikemer-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu