Haber

Son dakika! Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen iki depremin ardından çadır satışı gündeme geldi. Kızılay lideri Kerem Kınık istifa etti. Kınık genel heyette aday olmayacak.

ERDOĞAN: BENİ ÖNEMLİ BİR ŞEKİLDE İMZALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kızılay’la ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konu beni de üzdü tabii. Kızılay böyle bir çadır satma işine giremez. Tabii bu yanlışını bir an önce düzeltmesi gerekiyor. Kızılay’ın özellikle çadır üretimi konusunda çok daha aktif hale gelmesine yardımcı oluyoruz” dedi. “Kızılay’ı hep teşvik ettik. Çadır konusunda Kızılay’ın en ufak bir sıkıntısı olmasın” dedi.

“İSTİFA EDERSEM KAOS OLUR” DEDİ

Geçtiğimiz mart ayında TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda savunma yapan Kınık, istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruları yanıtlayarak, “Kızılay Başkanı istifa ettiğinde tüzük gereği genel kurula katılmak zorundadır. Kızılay’ın çalışmaları durur ve kaotik bir durum ortaya çıkar.”

“BANA SORSALAR AHBAP’A GÖNDERMEYİN DEDİM”

AHBAP derneğine çadır satışından haberi olmadığını öne süren Kınık, şunları söyledi; “Vatandaşların bağışıyla çadır satılmaz. Vatandaşa ticari satış olmaz. Çadır satışından ne benim ne de AHBAP Derneği Başkanının bilgisi vardı. Bana sorsalardı göndermeyin derdim.” AHBAP’a, o çadırları da kendi lojistiğimizle bölgeye götürürdük.”

aziziyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu