Ekonomi

İstanbul’un 2 ilçesinde 1086 konut hak sahiplerine teslim edildi

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İstanbul’un dört bir yanında riskli binalar dönüştürülmeye devam edilerek vatandaşlara sağlam ve güvenli konut sağlanacak.

Bu kapsamda İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi’nde 688 konut, Beyoğlu’nun Sütlüce ve Örnektepe mahallelerinde 398 konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkedeki sağlıksız yapı stokunun yenilenmesi ve güvenli yaşam alanlarının inşası için kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. vatandaşlar için alanlar.

İstanbul’u afetlere karşı dayanıklı hale getireceklerini vurgulayan Özhaseki, şöyle devam etti:

“Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinde yaptığımız toplam 1086 adet konut, çevre düzenlemesi ve çocuk oyun parklarını tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim ettik. Hayırlı olsun. İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kararlıyız. Kentimizdeki sağlıksız yapı stokunu vatandaşlarımızla birlikte çözmeye kararlıyız.Dönüşümle yenileyeceğiz.”

Beyoğlu ve Kağıthane’de kentsel dönüşümle yeni, sağlam ve aslına sadık bir yuvaya kavuşan vatandaşlar, projede yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

arsuz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etlik Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu